Shop til' you drop.

Njae, inte riktigt men jag & Linnea "gjorde stan" idag ;)
Jag köpte några böcker av Stephen King på Älvhäxorna, ett par rosa ballerinaskor på Lundins & ett par mjukisbyxor på Young Line :D Det blev inte så dyrt så jag behöver inte må dåligt haha

Tror jag måste gå på Linneas linje & prova investera i ett torrshampoo. Perfekt att ha när man inte hinner tvätta håret!
Ska till stan imorrn så det blir att titta på det då :)


Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt, undrar om det går nån bra film på teve? Måste kolla upp det..


Jag har börjat se om alla säsonger av Buffy - The Vampire slayer, men jag har bara hunnit igenom 1:a än så länge så jag har ju det jag gör :)
Det måste ju vara den bästa serien som finns, alla kategorier!


Sveriges värsta bilförare.

Seriöst. Hur. Fan. Kan. De. Ha. Fått. Körkort?

På väg att bli frisk.

Nu håller jag äntligen på att bli frisk :) Har nyss rökt min första cigarett på 3 dagar :P
Har inte gjort ett piss denna vecka hittills, har inte haft orken eftersom jag har haft feber. Hade velat gå ut och gå imorrn men jag vet att jag inte ska utmana ödet med att gå ut för fort, vill ju inte bli sjuk igen.
Missar att jobba på två minnesstunder; en på torsdag och en på fredag men jag vill inte hålla på med deras mat eller vara i deras närhat när jag nyss har varit sjuk, det sitter ju fortfarande kvar i kroppen.

Hade velat göra någonting roligt i helgen, se en film eller bowla.. det hade varit trevligt men det är ju alltid sånt besvär med hur man ska ta sig till stan o hur man ska ta sig hem.. nu vill jag verkligen ha mitt körkort :P


Ikväll blir det att se på Semestersvenskar på 4an. Jag blir så himla sugen på att fara till Thailand när jag ser det ;)
Frågan är bara; skulle jag palla flygresan? Svaret; Tveksamt!


Nåja, nu ska jag inte göra någonting viktigare men jag har helt enkelt inget mer att säga hehe

Fortfarande sjuk.

Mm, har varit sjuk sen i lördags nu. Känner mig ganska hyfsad just nu iaf men det kan bero på all hostmedicin jag har smällt i mig :)
Har åtminstone inte feber idag, det måste ju ses som ett framsteg även om jag inte kommer att kunna jobba på torsdag & fredag. Synd, synd.. Hade behövt de där pengarna. Men någonting positivt har kommit ur det här dock; jag har inte rökt på 2 dagar ;D Det var längesen det gick så länge.. Kanske jag ska passa på att sluta röka nu. Fast röksuget brukar komma tillbaka så fort man blir frisk :P Jag måste vara stark och stå emot!


Oh well, skulle behöva äta någonting.. har inte ätit sen igår eftermiddag & då åt jag bara en tekopp och en hårdbrödsmörgås med ost...

Sjuk!!

Ååå, självklart går man ju och blir sjuk, pangboom bara :(

Hur ska jag orka festa ikväll? Ja, det blir kanske bättre när jag har duschat..

Torsdag.

Har egentligen inte något att skriva men tänkte ändå försöka hålla uppe statistiken över mina inlägg :)

Har inte gjort allt för mycket idag, varit trött precis hela dagen. Sovit dåligt inatt.
Är just nu med Maja, vi har inte allt för mycket att göra, men så är det ju när man bor i lilla Råne... Det är stendött!

Hejdå.

Tisdag.

Idag har jag möblerat om i mitt sovrum. Det ser mycket större ut och sängen ser större ut när den står mot en vägg :)
Så här ser det ut:



Har varit en sväng på fiket & lunchat med mamma :) Anna kom in strax efter oss så hon joinade, hon jobbade på Konsum idag och hade lunch. Efter det har jag inte gjort så mycket, tvättat två maskiner med tvätt; en svart & en vit. Spelat lite Backpacker 3 i brist på annat att fördriva tiden med ;P haha

Måndag.

Sitter just nu hos mamma & pappa, har varit här hela helgen men ska fara hem ikväll :)
Har alldeles just diskat, dammsugit etc. Måste ju göra någonting snällt när jag får vara här hela helgen & snylta ;D hehe

Började se en serie som heter Merlin igår, riktigt bra faktiskt om man gillar medeltiden, kostymfilmer o så. Har sett de 6 första avsnitten så nu har jag bara 7 kvar. Undrar om det kommer en andra säsong också snart?




Blir nog inte att göra allt för mycket ikväll, bara ta det lugnt. Funderar på att gå ut och gå en sväng ikväll kanske..

Rally.

Igår var det rally & jag var funktionär.
Steg upp kl 7 och kokade varm choklad till mig & pappa. Sen skjutsade pappa hem mig så jag fick byta om och bränna en skiva innan jag gick till aulan. Vi skulle vara där 8.45. Som vanligt sa de mest en massa saker som jag redan vet men de måste ju göras. Alla vet ju inte det och så måste de ju se att alla har kommit.

När mötet var slut for jag och Sofia till mig och hämtade matsäcken, sen for vi hem till henne och hämtade kaffe & skjutsade Daniel & Leo till Daniels föräldrar. Sen blev det att fara om fiket och lämna nyckeln till missionskyrkan & sist men inte minst for vi på OK och inhandlade cigaretter. Så, efter att ha kört Råne runt ett varv så for vi upp dit vi skulle vara; Hedhusdammen (det ligger nära Hovlös vad jag har förstått, 5 km ovanför Avafors). Vi blev där till kl 16 ungefär. 
I år fick vi ju t.o.m en hamburgare nere på skolan när vi kom tillbaka som IFK Råneå stod och grillade, det smakade gott kan jag ju säga :) Så då slapp jag slösa tid på att äta middag. 

Orkade inte börja göra mig iordning för kvällen förrän kl 18. Men var iaf hos Vivi 19.30. Tanken var ju att jag skulle följa med på Olivers men när kl var runt kvart över tio kände jag inte för det och då kändes det dumt att slösa flera hundra på det... Följde istället med Maja & Björn till Marcus och sen blev det att dra vidare till Martin. Ganska mycket folk var det där faktiskt och det var rätt trevligt :) Kom hem runt tre nån gång. 


Idag har jag faktiskt lite huvudvärk men den håller på gå över nu för jag har tagit en tablett :D

Aja, nu har jag skrivit på tok för mycket idag, ingen orkar väl läsa igenom allt det här.. Det står ju inte ens något vettigt. 

Fredag 16/1

Är helt slut!
Har jobbat i princip non-stop idag mellan 8.20 - 17.20. Det har varit två minnesstunder idag, hann bara vara med i ca 2 timmar på den första & sen fick Sofia & Linnea klara sig själv.. Jag var tvungen åka vidare till den andra.
Så nu är mina fötter helt slut. Har haft på mig "hög" klackat. De är egentligen inte alls höga men mina fötter tar ändå stryk av att stå & gå en hel dag i de :P Ikväll blir det lugnt, Rebban kanske skulle komma förbi sen.

Jag ska sova hos mamma & pappa för det är rally imorrn, är funktionär.
Förresten, ingen som är intresserad av att vara funktionär eller vet någon som skulle kunna vilja? ;D 2 stycken hoppade av idag så då blir det lite jobbigt att hitta 2 nya till imorrn. Folk verkar inte förstå, de vill kunna fara och se på rallyt men det skulle inte ens bli något rally om ingen ville vara funktionär. Det är inte svårt heller, man får en liten matsäck, man tar med sig varm choklad och smörgåsar och så sitter man och surrar, äter och röker hela dagen i en bil.. Ja ibland kanske man måste göra nånting men det är väldigt simpla uppgifter och det kräver inte ens att man stiger ur bilen haha.

Oh well, funderar på vad man ska hitta på härnäst för att inte somna?

Onsdag.

Har nyss duschat, ska fixa håret lite så jag inte ser ut som ett troll :P
Anna skulle komma förbi på ett tag :) Då har jag nånting att göra iaf.

Orkar inte skriva nå mer, har för den delen ingenting att skriva om..

Beställt kläder.

Har beställt lite kläder från Ellos idag :D




Nu väntar jag på att Linnea ska ringa och bekräfta att hon har kommit hem så jag får gå dit och få mig lite fika ;) hehe

Måndag.

Idag är det då alltså måndag. Har inte gjort allt för mycket än så länge. Tänkte höra om Linnea ska vara hemma ikväll för jag hann inte komma och fika igår och efter linedancen var jag då helt slut :P

Vi lärde oss några nya danser igår, men det känns lite frustrerande när jag inte hänger med lika bra som det andra.
Hinner aldrig lära mig hela dansen på genomgången och då blir det himla svårt när vi ska dansa den till musik så vi får se hur länge jag orkar fortsätta. Nåja, skam den som ger sig :)


Mera kattfilm ;)


Träffande film om hur det är att ha katt ;D


Boktips.

Det var ett tag sen jag la in ett boktips nu, måste skärpa mig!
Men nu kommer i alla fall ett i form av lite chick-lit :D

Berdorfblondiner av Plum Sykes

På höga klackar rusar de Manhattan runt på jakt efter de perfekta Chloéjeansen, en tur i ett PJ ( privat jetplan) och en ORP (oerhört rik pojkvän).
Vår hjältinna, som kallar sig själv för Moi, börjar aldrig sin dag före halv elva på förmiddagen. Hon äger fler Marc Jacobs-kläder än vad som är anständigt och är bästa väninnna med arvtagerskan till det stora varuhuset.
Hon tror att vodka ingår i kostcirkeln och placerar glamour överst bland de tio budorden. Man vad ska hon ta sig till när hennes förlovning spricker? Kommer hon någonsin att finna lyckan i en tillvaro fylld av dermatologer, premiärer och Brazilians?



Här är ett utdrag ur boken:

Innan jag ger er skvallret från Mimis babyshower, här är några karaktärsdrag ni kanske vill känna till om mig:

1. Talar flytande franska, emellanåt. Jag är riktigt bra på ord som moi och très, som tycks täcka det mesta en tjej behöver. Några ovänliga personer har påpekat att detta inte precis är att tala flytande franska, men jag säger, bra, vilken tur, för om jag hade talat perfekt flytande franska skulle ingen tycka om mig, för ingen tycker om en perfekt tjej, eller hur?

2. Alltid mån om andras välbefinnande. Jag menar, om en hygglig miljardär erbjuder en lift från New York till Paris i hans PJ (New York-förkortning för privat jetplan), är det ens moraliska plikt att säga ja, för det innebär att den person man skulle ha suttit bredvid på det vanliga planet nu har två platser att bre ut sig på, vilket är lyx. Och när man blir trött kan man gå och sova i sovrummet, medan jag hur mycket jag än tittat aldrig har sett ett sovrum på American Airlines 767. Om någon annans komfort står på spel, då säger jag: ta alltid det privata jetplanet.
(...)

Det fortsätter i några punkter till men det är en perfekt bok att slå ihjäl lite tid med :D 

11/1

Grattis Linnea !!!


Idag har jag inte gjort många knop. Mamma ringde vid elva och frågade om jag ville följa på Young Line & det ville jag ju självklart ;) Det slutade med att jag gick därifrån med ett par jeans & en jeanskjol som mamma betalade ;D hehe

Efter det gick vi en sväng på fiket och lunchade. Rättare sagt; jag lunchade & mamma drack kaffe och åt en chokladboll.


Ikväll har jag varit med Anna och tagit det lugnt. Såg en lite halvudda film med bl.a. Reese Witherspoon som hette Election & så har vi sett Scream 2. Den är faktiskt inte så dum för att vara en uppföljare.


Nu ska jag nog börja dra mig till sängs. Behöver ju inte vara vaken hur sent som helst bara för att jag kan ;P


Godnatt!

7 - 8/1

Vaknade av att telefonen ringde 8.15 igår morse. Hade somnat kl 3 så jag var gode trött. I alla fall så var det mamma som ringde och sa att jag fick jobba hos Bettan om jag ville (självklart vill jag det, pengar behövs alltid!)
Hasse kom och hämtade mig kl 9 och sen var jag där hela dagen. Gjorde inte allt för mycket igår kväll.. Var trött så jag var bara hemma och såg film :)

Idag har jag serverat på en minnesstund i Missionskyrkan. Höll på få ett bryt när jag skulle placera borden och sätta dukarna på de men det löste sig till slut haha. I övrigt gick allting bara fint. De skulle bara kaffe & tårta så jag var därifrån redan kl 16.


Nu är jag då nästan lika trött som jag var igår :P Blir kanske att gå till Linnea eller Maja en sväng ikväll. De ville båda att jag skulle komma förbi så.. Vill inte välja ;) Men Maja ska se på hockey så det lutar åt Linneas håll haha ;D
Imorrn blir det att gå ut i stan, käka på Waldorfs först. Får se om jag hinner det. Det beror på hur länge minnesstunden håller på imorrn. Annars får jag väl försöka fixa skjuts själv in till stan och möta upp de efter att de har ätit :) Det löser sig alltid.



Ikväll är det Lost In Austen (yaaay!)

Haha.


Kossan.se

Jag skulle då bli gladare över den första eller vad säger ni? ;P

Tevekväll ikväll.

Eller rättare sagt så ska jag se de nya avsnitten av Desperate Housewives, Gossip Girl & One Tree Hill som började om i USA igår :) Yaaay! Som jag har längtat!





Har nyss ätit chili con carne med ris hos mamma och pappa. Det sitter aldrig fel det ;)

Trettondagen.

Japp, det är det idag men jag vet då inte vad som man firar :P Orkar inte ta reda på det heller.
Det blev att fara på puben igår som vanligt, jag ville gå ut i stan men alla banga ju ur så vi ska ta det på fredag istället :)
Rätt trevligt ändå igår, till en början var det inte så mycket folk men det fylldes på litegrann senare.

Skulle beställa mig en pizza igår innan jag gick hem men självklart hade de bara fajitas och det ville inte jag ha. Jag har nämligen ingen mat hemma så jag var ju självklart hungrig som ett djur när jag vaknade imorse :P Gick på Ica och köpte mig en mexikansk tacopaj, det funkar alltid ;)

Måste gå och lämna igen nå böcker idag eller imorrn på biblioteket för tiden för inlämning går ut imorrn.
Det löser sig nog, ska ändå på fiket imorrn och prata med Carola om veckans minnesstunder; det är 2 st, en på torsdag och en på fredag men det kan ju vara bra att veta alla detaljer så att säga :)

Nu ska jag gå och fortsätta se på Ellen Degeneres Show, mycket bättre än nå jävla Oprah enligt mig iaf!

5/1

Jaha, vad händer ikväll då?
Det hade som varit kul att gå ut i stan men då är det ju allt det där med att fixa skjuts m.m
Känner mig väldigt less på rånepuben.

Fick LaRedoute-katalogen idag. De har mycket fina kläder men jag har ju inte råd med det mesta av det.
Har bara råd med det de har på minipris :P

Oh well, oh well... Nu ska jag iaf hoppa in i duschen.

Diana Gabaldon - Främlingen

Sitter och läser den första boken i Diana Gaboldons serie om Claire Randall (Beauchamp) som av en olyckshändelse slungas tillbaks i tiden till 1700-talets Skottland. Mycket bra serie, som jag såg att även Linnea hade påpekat i sin blogg igår, eller var det idag? Anyway, det är andra gången jag läser den första boken. Har läst fyra av de sex böckerna. Har även börjat läsa den 5e - Det Flammande Korset men inte kommit så långt.








Inte ett jävla skit är det på teve ikväll så det blir nog att återgå till att läsa min bok :)

4/1

Igår blev det som sagt bara att vara hemma och dega hela kvällen. Såg lite filmer på datorn o så.
Somnade dock när jag skulle se A Night At The Roxbury. Idag vaknade jag halv elva och har i princip inte hunnit göra ett skit än. Skulle vilja gå ut och gå men det är ju så jävla kallt!


Här är en rolig video, SNL parodi på ANATR med bl.a. Jim Carrey & Will Ferrell (som för övrigt är med i filmen, vilket den tredje är också men kommer inte ihåg hans namn.) Blandad med klipp från Waterboy.


Körslaget.

Sitter just nu och ser på körslaget men det är bara en kör som har hunnit uppträda ännu och det är Magnus Karlsson men jag tyckte inte de var så bra.

Idag har jag gjort mest ingenting, var och lärde mig köra tidningar med pappa inatt så jag somnade inte förrän sju imorse och steg upp ungefär kvart över tolv. Har suttit och sett The Hills hela dagen på MTV eftersom de hade maraton :) Ganska bra serie att se när man inte har någonting att göra. Man fastnar ganska lätt i alla intriger (det finns gott om de)



Ikväll blir det väldigt lugnt. En helkväll framför teven helt enkelt.

2/1

Kommer garanterat att glömma att det är nytt år och skriva 08 istället för 09 nästa gång jag ska skriva ett datum :P
Det är smällar man får ta. Idag har det inte hänt allt för mycket, har slöat framför teven mest hela dan.

Ska snart se del 2 av 4 i serien Lost in Austen som går på tvåan. Mycket bra om man gillar kostymfilmer :)
En tjej från nutiden råkar hamna mitt inne i Jane Austens roman Stolthet & Fördom (om vi säger så här, hon passar inte in för 5 öre).

Maja är på väg hit, hon har ju varit borta ända sen julafton så jag har fått sakna henne :)


Maja, förra vintern.


RSS 2.0