^^^^^^^

Puben igår var trevligt, som det för det mesta är.

Idag vaknade jag 10.15 när Rebban ringde. Somnade dock om igen till typ 12.30 :P
Kände mig inte bakis i alla fall, hade bara lite huvudvärk. Åkte med Rebban till mamma & pappa.
Vi satt och såg reprisen av stjärnor på is. Jag tyckte Markus borde ha fått högst poäng den här veckan också, han gjorde ju t.o.m ett hopp som han klarade ganska hyfsat :) Kan hända att jag blir lite partisk eftersom han är norrlänning men han är bäst hur man än vrider och vänder på det hela!

Har varit på linedance från sex till halv åtta och det gick mycket bättre att hänga med idag än vad det gick förra gången :)
Nästa söndag är vi ledig och behöver inte dansa eftersom det är allhelgona. Då får jag vara bakis ifred iaf ;P hehe
Den här dansade vi bl.a. idag


Känner att jag börjar få lite ont i ryggen vilket kan bero på att Sussi ligger och sover på min axel..

Nu ska jag återgå till min bok; Diana Gabaldon - Sjöfararna. Mycket bra bokserie!

Bekymmer.

Ja, så kommer nu den eviga frågan.. Vad ska jag ha på mig ikväll?

Det slutar ändå nästan alltid med att jag har samma som jag nästan alltid har när jag festar. Jaja, det kan inte hjälpas. Har köpt en ny stickad kofta idag, den är typ turkos/grön/glittrig. En blandning av de tre.

Nu ska jag äta fläskfilé med potatisgratäng pch pepparsås. Mmmm ;D

Godmorgon.

Fast nu är det ju inte direkt morgon längre men det var det när jag steg upp 8.45.
Ska som sagt på Storheden och handla lite idag :) väntar bara på att pappa ska masa sig nån gång!

Ikväll blir det att gå på rånepuben (the one and only) och dricka nån drink :) trevligt trevligt.

Nåja, har inte så mycket mer att säga för tillfället..

Lite efter..

Som vanligt är jag lite efter när det kommer nytt. Fick höra av Vivvi idag att Gina Tricot har börjat med internetförsäljning.
Självklart var jag tvungen att kika lite och det såg lovande ut. Lite minus dock för att många lite större storlekar var slut.. tyvärr så kan jag inte klämma in mig i en small :(

Lou-Lou åkte ut ur Idol.. en besvikelse måste jag säga.. tycker om hennes röst och jag blir glad av att se henne framträda. Hon utstrålar nån sorts värme och jag tycker helt enkelt att hon verkar vara en härlig person.

Imorgon blir det att fara på storheden med mamma & pappa. Jag ska inhandla en kattunnel så att Sussi har någonting att roa sig med.. Katträdet var ju ingen större hit, enda gången hon använder det är för att enklare ta sig upp på mitt köksbord (där hon förresten inte alls har lov att vara). Nåja, man kan ju inte dressera en katt på samma sätt som man dresserar en hund :P

Hälsar på.

Idag har jag med mig Sussi till mamma och hälsar på. Hon måste ju lära känna Liselott lite bättre eftersom hon kommer att bo här i en vecka när jag far till Turkiet till våren. Det gick ganska bra faktiskt, Liselott var snäll.. Hon morrade och fräste lite men hon smällde inte till Sussi även fast hon gjorde sitt bästa för att provocera Liselott ;P
Hon är allt lite stursk för att vara typ 12 veckor gammal.



Har nyss sett Idol, jag tyckte Alice, Robin B, Kevin & Robin E var bäst idag. Tycker faktiskt att Lars är ganska överskattad, visst han är duktig på att showa men han sjunger ju falskt stup i kvarten. Undrar vem som får åka hem? Det lär väl bli Sepideh eftersom Johan lär ju inte få åka hem även fast han är sämst enligt mitt tycke.

Ellos.

Har beställt kläder från ellos som kom idag. Det var en svart bikini och en plommonfärgad klänning.
Kunde ha allt så jag måste ju säga att det var lyckat :) Jag är ganska duktig på att beställa från postorder, jag kan nästan alltid ha kläderna och jag blir sällan missnöjd.

Skulle vilja beställa från Forever21 men det blir så dyrt med frakt & tull. Dessutom vet jag inte riktigt hur deras storlekar är och jag har ju ingen lust att skicka tillbaka kläderna som jag inte kan ha :P Här är iaf några kläder jag vill ha därifrån:






Det finns givetvis en massa annat jag vill ha men det här är bara ett litet urval. Paljettklänningen skulle vara jättefin att ha på nyår :)

Linedance.

Sitter och tittar igenom några danser på youtube som jag och anna måste lära oss ganska snart.
Vette fan hur jag ska lyckas, känns som att det kommer att gå åt helvete men jag vill verkligen komma in i linedancen igen för det är verkligen jättekul. Och man dansar inte bara till country som många tror.

^^^^^^

Sitter hos mamma och pappa just nu, har ätit makaroner & bacon. Inte så spännande men det fyller ju sin funktion.
Ikväll blir det att ta det lugnt hemma framför teven, ska se Mumien Återkomsten på 6:an.
Tycker om den filmen, har sett den ungefär 5000 gånger (okej, lite överdrift men iaf). Den är inte särskilt finkulturell men man orkar ju inte alltid se svåra och djupa filmer eller hur?



Läste förresten att de har hittat Carolin Stenvall nu. Personligen är jag då inte överraskad att det visade sig att hon var död. Men jag har lite svårt att tro på hans erkännande där han säger att han råkade knuffa henne.. jo men eller hur? Sen påstår han att han inte kommer ihåg vart han dumpat henne, men det visade ju sig att han visst gjorde..
Vi får väl se hur det hela slutar för det lär ju bevakas ganska hårt av tidningarna. Nästan lite för mycket om ni frågar mig. Det är jättehemskt det som har hänt men 5 sidor varje dag i över 2 veckor är väl att överdriva lite? Dessutom får ju inte alla fall så här mycket uppmärksamhet.. Kan tänka mig att det har hänt mycket annat hemskt under den här tiden som Carolin har varit borta som inte ens har fått så mycket som en notis i tidningen.
Hur som helst så är det en tragedi och jag hoppas han får det straff han förtjänar.

Körkort.

Håller ju på med mitt körkort men det går så jävla sakta framåt!
Har kanske 5 lektioner och sen går det en månad innan jag har någon fler och då känns det som att jag tappar litegrann.
Känns som att jag aldrig kommer att bli färdig med detta helvete. Har åtminstone bokat in halkbanan till den 13:e nov.
Är jättenervös över det även fast jag vet att man inte kan kugga, om nån skulle kunna kugga så är det säkert jag ;P Jag gruvar mig för teoriprovet eftersom att jag förväntas att klara det för att jag har ett läshuvud. Visst, det har jag men mina nerver kan sätta stopp för mig.. och uppkörningen vill jag inte ens tänka på!

Aja, det kommer nog att bli bra det här till slut.. Bara jag har körkortet innan jul så blir jag glad :)

Jaha ja.

Då ska man försöka sig på att blogga igen. Kanske det går bättre den här gången än sist, då gav jag upp ganska fort.

Är egentligen ganska kass på det här med att blogga. Jag menar, vad har jag att säga som någon annan faktiskt vill ta sig tid att läsa? Antagligen ingenting.

Har iaf skaffat katt sedan sist, hon är jättesöt och heter Sussi :)

Idag har jag inte haft för mig allt för mycket, vaknade onödigt sent! Tänker inte säga hur sent.
Sitter just nu och organiserar all min musik och sätter de i mappar. Hatar att behöva bläddra hur mycket som helst utan att hitta låten jag är ute efter så nu ska det nog gå bättre förhoppningsvis.

Ska gå hem till mamma och pappa och äta på en stund.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0