Musikhjälpen.

Sitter och lyssnar på P3 & Musikhjälpen just nu. De håller på att samla in pengar till världens flyktingar (67 miljoner).
För 50:- får man önska en låt och de spelar bara önskelåtar i en hel vecka.
Kitty Jutbring, Henrik Torehammar & Ehsan Noroozi är programledarna och de har suttit instängda i en "glasbur" och sänt radio därifrån sedan i lördags och de ska vara kvar till på lördag. Under denna tid får de inte äta någonting.
Jag tycker det är ett annorlunda och bra sätt att samla in pengar, radion blir riktigt bra att lyssna på för låtarna blir väldigt varierade när alla får önska :) Nånting p3 skulle fortsätta med kanske? Tror det är uppskattat med varierad musik och inte bara det nyaste som snurrar runt, runt.

 Eshan, Kitty & Henrik

Skicka SMS eller MMS 72955

Önska en låt genom att skicka ett SMS eller MMS där du skriver vilken låt som du önskar. Efter låten skriver du ja om vi får ringa upp dig i sändning.  MMS-bilder som du skickar kan vi visa på webben och i TV. Glöm inte att skriva vad bilden föreställer.

Exempel: artist låt ja.
Varje SMS/MMS kostar 50 kr (+ ev. trafikavgifter).
Skriv gärna varför du önskar just den låten du önskar!

P.S. Du är inte garanterad att din önskning spelas i radio. Skriv en motivering till varför just DIN låt ska spelas


Jag har skickat in en, det var ett enkelt sätt att bidra :) 50 kr är ju inte heller hela världen, det är ju inte ens en lunch!

.


Kommentarer
Postat av: Linnea

Vilken låt önskade du?

2008-12-18 @ 21:48:44
URL: http://thevoicesinmyhead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0