Dan före dopparedan.

Japp, imorrn är det julafton men det känns då inte som det.
Har inte fått någon julstämning alls i år. Det måste vara så här det känns att börja bli gammal :P

Var till stan en sväng igår med Maja. Hon skulle köpa julklappar och jag skulle köpa en klänning från Gina Tricot åt mamma. De var mycket trafik och fullt på parkeringarna men ändå inte så mycket folk på stan som jag trodde det skulle vara. Köpte förresten nånting åt mig själv också :) Ett par lila leggings som jag ska ha på juldan med ett par nätstrumpbyxor med stjärnmönster utanpå.


Idag vaknade jag 07.50. Steg upp och åt lite havrefras & mjölk. Bor ju hos mamma och pappa nu dagarna under jul :)
Gick förbi Maja på dagis vid kvart i tio, rökte och surrade med henne en sväng. Sen gick jag hem (till lägenheten) och plockade undan lite; diskade, gick ut med soporna och vek ihop tvätten. Efter det gick jag och julhandlade med mamma.
Gick först på Ica men de hade ju typ slut på hälften av grejerna så det blev att vi fick handla hälften på konsum iaf. De har åtminstone allt.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa igen. Ikväll blir det en helkväll framför teven med morötter & dip och en massa godis :) 20.00 är det Elf, 22.30 är det Övertalning och 00.15 är det Min bästa väns bröllop så jag har det jag gör ikväll ;P hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0